Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Overzicht van de Psychologie

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Overzicht van de Psychologie

Herkansing: Overzicht van de Psychologie crash-course!

Hanna

Heb je een tegenvallend resultaat behaald op het Overzicht van de Psychologie tentamen? Geen paniek!


Met deze crash-course ga je in 6 uur (2 lessen van 3 uur), samen met onze ervaren Overzicht van de Psychologie-docent Hanna, door de lastigste theorieen en vraagstukken van het tentamen! Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een speciale trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Deze bestaat uit een uitgebreide samenvatting van de stof en oefenvragen die je kunt gebruiken bij het studeren voor je tentamen!


Let op: Onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie geldt niet op deze cursus!

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Herkansing: Overzicht van de psychologie!

Hanna

Heb je een tegenvallend resultaat behaald op het Overzicht van de Psychologie tentamen? Geen paniek!


Met deze training word je gedurende de periode voor het tentamen in 4 lessen van 3 uur helemaal voorbereid op de herkansing van Overzicht van de Psychologie. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een speciale trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Deze bestaat uit een uitgebreide samenvatting van de stof en oefenvragen. Samen met Hanna, onze ervaren Overzicht van de Psychologie-docent, zullen jullie tijdens de lessen de colleges en de stof voor de herkansing bij langs gaan. Op die manier kun je helemaal voorbereid je herkansing in gaan!


Let op: Onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie geldt alleen voor leden van VIP, Studievereniging Psychologie Groningen

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding Overzicht van de Psychologie

Vanaf nu is het mogelijk om de trainingshandleiding voor Overzicht van de Psychologie van TentamenTrainingen.nl los te bestellen! De handleiding bestaat uit een uitgebreide samenvatting aangevuld met veel oefenvragen + antwoorden. We gaan de handleidingen vanaf 7 januari verzenden en PostNL levert dit doorgaans binnen twee werkdagen bij je af! De prijs van de handleiding is inclusief 6% BTW.

  • Totaal30.00