Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Overzicht van de Psychologie

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Overzicht van de Psychologie

Overzicht van de Psychologie - Deel 2 - Groep 1

Je docent wordt z.s.m. bekend gemaakt

Heb je een tegenvallend resultaat behaald op het eerste deeltentamen van Overzicht van de Psychologie? Geen paniek! Met deze training word je gedurende de week voor het tentamen in 2 lessen van 3 uur helemaal voorbereid op het tweede deeltentamen van Overzicht van de Psychologie (2019/2020).


Tijdens de training wordt met jou en de groep de lesstof voor Deel 1 besproken. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Let op: Onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie geldt alleen voor leden van VIP, Studievereniging Psychologie Groningen, mits een training voor zowel Deel 1 als Deel 2 is gevolgd.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Overzicht van de Psychologie herkansing

Je docent wordt z.s.m. bekend gemaakt

Heb je een tegenvallend resultaat behaald op het Overzicht van de Psychologie tentamen? Geen paniek!


Met deze training ga je in 6 uur (2 lessen van 3 uur), samen met onze ervaren Overzicht van de Psychologie-docent door de lastigste theorieen en vraagstukken van het tentamen! Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een speciale trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Deze bestaat uit een uitgebreide samenvatting van de stof en oefenvragen die je kunt gebruiken bij het studeren voor je tentamen!

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek