Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Sociale en cross-culturele psychologie

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Sociale en cross-culturele psychologie

Sociale en cross-culturele psychologie: herkansingscursus! - groep 1

Daniela

Met deze training word je gedurende de periode voor het tentamen in 3 lessen van 2,5 uur helemaal voorbereid op je herkansing van Sociale en cross culturele psychologie. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een speciale trainingshandleiding (ter waarde van €20) van TentamenTrainingen.nl. Deze bestaat uit een uitgebreide samenvatting van de stof en oefenvragen. Samen met jouw tutor, zullen jullie tijdens de lessen de colleges en de stof voor de herkansing bij langs gaan. Op die manier kun je helemaal voorbereid je tentamen in gaan!


Let op: Onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie geldt alleen voor leden van VIP, Studievereniging Psychologie Groningen.

  • Totaal90.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Trainingshandleiding Sociale en crossculturele psychologie

Vanaf nu is het mogelijk om de trainingshandleiding voor Ontwikkelingspsychologie van TentamenTrainingen.nl los te bestellen! De handleiding bestaat uit een uitgebreide samenvatting aangevuld met veel oefenvragen + antwoorden. Na het bestellen, levert PostNL dit doorgaans binnen twee werkdagen bij je af! Let op: deze handleiding is in het Engels. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00