Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Statistiek 1A

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Statistiek 1A

Gratis Masterclass Statistiek 1A - VIP

Hicham

VIP en TentamenTrainingen.nl willen je graag helpen om het jaar een vliegende start te geven met een gratis masterclass Statistiek 1A, een van de moeilijkste vakken van het eerste jaar. In deze Masterclass zal een van onze beste docenten je door de belangrijke onderwerpen leiden, oefenen met enkele tentamenvragen en je vragen beantwoorden!


De Masterclass wordt in het Nederlands gegeven. Zorg ervoor dat je je aanmeldt en je plek reserveert voordat de masterclass vol zit, want vorig jaar ging het best snel!


De training zal via zoom gaan, de datum is hier onder te vinden:

Maandag 5 oktober 19:00-21:00

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Training Statistiek 1A - Tentamen - Groep 1 - Nederlands

Jim

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Statistiek 1A.

Jim behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen.

Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof.

Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld

terug’-garantie van toepassing voor leden van VIP, als je ook de training voor

de deel/eindtoets volgt.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Training Statistiek 1A - Tentamen - Groep 2 - Nederlands

Hicham

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Statistiek 1A. Hicham behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. Aan deze training kunnen veel studenten deelnemen, omdat Hicham een ervaren docent is die aan grotere groepen les kan geven. De prijs is daarom wat lager. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van VIP, als je ook de training voor de deel/eindtoets volgt.  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Statistiek 1A - Bijles door Jacco!

Jacco

Heb je hulp nodig bij Statistiek 1A en wil je graag een fysieke training? Dan is Jacco er om je te helpen! Je kunt je aanmelden via deze link:


http://www.bijlesjacco.nl/inschrijven/


Je kunt ook hier gratis je gegevens achterlaten en we zorgen dan dat Jacco contact met je opneemt. Let op: door je gegevens achter te laten ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Jacco delen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Pre-order: Digitale trainingshandleiding – Statistiek 1A

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal15.00

Pre-order: Hard copy trainingshandleiding – Statistiek 1A

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


Let op: dit betreft een hard copy versie! Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00