Rijksuniversiteit Groningen
Rechten
ARW 1

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Rechten ARW 1

GRATIS Masterclass - ARW 1 - 2020/2021

Edwin

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor ARW 1! TentamenTrainingen.nl organiseert in september een gratis Masterclass voor ARW 1 die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van ARW 1 te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

ARW 1 - Tentamen - Groep 1 (2020/2021)

Myrthe

In deze training word je voorbereid op het tentamen van ARW 1 (collegejaar 2020 / 2021). De training heeft drie lessen van elk vier uur. Onze docent bespreekt samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeldvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan.


Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen. Er is plek voor maximaal 15 studenten.


De unieke 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek