Rijksuniversiteit Groningen
Rechten
Burgerlijk Recht 2

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Rechten Burgerlijk Recht 2

Burgerlijk Recht 2 - Eindtoets - Groep 1 - Derdekans Hertentamen

Sara

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je hertentamen voor Burgerlijk Recht 2.

Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van de JFV.


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.


  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Burgerlijk Recht 2 - Tentamen - Groep 1

Maud

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Burgerlijk Recht 2. Maud behandelt in de training de belangrijkste onderdelen en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Maud heeft zelf een 8 gehaald voor Burgerlijk Recht 2 en hoopt jullie zo goed mogelijk te helpen bij het halen van het vak.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van de JFV.


  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek