Rijksuniversiteit Groningen
Rechten
Elektronisch Contractenrecht

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Rechten Elektronisch Contractenrecht

Elektronisch Contractenrecht - Groep 1

Docent wordt z.s.m. bekendgemaakt

In deze training word je voorbereid op het tentamen van Elektronisch Contractenrecht. De docent bespreekt samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeldvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen.


Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing indien je lid bent van studievereniging LISA.


De planning komt zo snel mogelijk online. Let op: wanneer achteraf blijkt dat de planning je niet schikt, dan mag je je kosteloos uitschrijven tot drie dagen voor de start van de training. Zodoende zit je dus niet aan een training vast waarvan de planning je niet schikt, maar heb je wel al de kans je plek veilig te stellen door nu te boeken.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek