Rijksuniversiteit Groningen
Rechten
Inleiding IT-recht

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Rechten Inleiding IT-recht

INTERESSELIJST Digitale training tentamen Inleiding IT-recht

Elisabeth

Geef je op voor de interesselijst om ons te laten weten dat je deze training zou willen volgen. Zodra wij 3 of meer aanmeldingen ontvangen, zullen wij ons uiterste best doen om deze training mogelijk te maken. Als we deze training gaan organiseren, ben jij de eerste die het te horen krijgt! Door je aan te melden voor de interesselijst, zit je nergens aan vast. Je bent dus niet automatisch verplicht om mee te doen.Informatie over de training, als deze door zou gaan:

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding IT-Recht. Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (voor leden van de JFV).


  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale trainingshandleiding Inleiding IT-recht

Pre-order nu je digitale handleiding voor Inleiding IT-recht. In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie!


Wanneer de handleiding af is wordt deze binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


  • Totaal30.00

PRE-ORDER Hard copy trainingshandleiding Inleiding IT-recht

Pre-order nu je handleiding voor Inleiding IT-recht. In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


Wanneer de handleiding af is wordt deze (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal30.00