Rijksuniversiteit Groningen
Rechten
Strafrecht 2

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Rechten Strafrecht 2

GRATIS Masterclass - Strafrecht 2 - 2020/2021

Edwin

Deze Masterclass wordt gegeven door één van onze zeer ervaren docenten. In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen en behandelen we de belangrijkste lesstof van Strafrecht 2, daarnaast zal er ook gelegenheid zijn tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Boek nu om zeker te zijn van een plek!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Strafrecht 2 - Tentamen - Groep 1 (2020/2021)

Edwin

In deze training word je voorbereid op het tentamen van Strafrecht 2 (collegejaar 2020 / 2021). De training heeft drie lessen van elk vier uur. De docent bespreekt samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeldvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan.


Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen. Er is plek voor maximaal 18 studenten.


De unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek