Rijksuniversiteit Groningen
Rechten
Strafrecht 2

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Rechten Strafrecht 2

Strafrecht 2 - Tentamen - Groep 2

Gioia

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Strafrecht 2. Gioia behandelt in de training de belangrijkste onderwerpen en beantwoordt al je vragen! Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Gioia heeft veel ervaring met lesgeven en heeft vorig jaar ook de training van Strafrecht 2 verzorgd. Zelf heeft ze een 10 gehaald op het tentamen!


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (voor leden van de JFV).

  • Totaal149.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Strafrecht 2 - Tentamen - Groep 1

Teun

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Strafrecht 2.

Teun behandelt in de training de belangrijkste onderwerpen en beantwoordt al je vragen! Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Zelf heeft Teun het vak afgerond met een 9!


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (voor leden van de JFV).


  • Totaal149.00

Deze training zit helaas vol