Rijksuniversiteit Groningen
Technische Bedrijfskunde (IEM)
Calculus 1 (for IEM)

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Technische Bedrijfskunde (IEM) Calculus 1 (for IEM)

Gratis Masterclass - Calculus 1 [2020 - 2021]

Laurie

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op Calculus 1, een van de lastigere vakken van het eerste jaar! TentamenTrainingen.nl organiseert in September een gratis Masterclass voor Calculus 1 die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van het vak te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Calculus 1 - Midterm - Groep 1 [2020-2021]

Carmen

In deze training word je voorbereid op de midterm van Calculus 1 (collegejaar 2020 / 2021). De training heeft één les van vier uur. Onze docent bespreekt samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeldvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan.


Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen. Er is plek voor maximaal 15 studenten.


De unieke 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training.

  • Totaal48.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Calculus 1 - Tentamen - Groep 1 [2020/2021]

Laurie

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 of 4 lessen voorbereid op je

tentamen van Calculus 1 (2020-2021).


Laurie behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen.Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen.


Laurie's trainingen werden in de eerste periode fantastisch beoordeeld, waardoor zij werd gekozen voor Docent van de Maand. Zij kan jou dus zeker helpen om jouw herkansing van Calculus 1 tot een goed einde te brengen! Na elke les wordt de Powerpoint gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek