Kies universiteit
Kies studie
Kies vak

Scriptiebegeleiding

Scriptiebegeleiding van TentamenTrainingen.nl


Heb jij moeite met het schrijven van je scriptie? Nou, je bent niet alleen. Nog steeds hebben veel te veel studenten moeite met het schrijven van hun scriptie en dat heeft vele oorzaken. Denk maar eens aan problemen met betrekking tot het onderwerp, de vraagstelling, de methodiek, de structuur, de planning, de motivatie, de begeleiding vanuit de onderwijsinstelling, de literatuur, etc. Samen met onze scriptiebegeleider ben je wél opgewassen tegen de moeilijkheden waar je tegen aan loopt. Of dat nu een inhoudelijk probleem is, of een procesmatig probleem. Hoe we dat gaan doen? Een scriptiebegeleidingstraject heeft bij ons de volgende elementen:

- Drie sessies waarin je 1 op 1 met je begeleider twee uur aan de slag bent met je scriptie. In de tussentijd is je begeleider per e-mail of Whatsapp bereikbaar voor je vragen

- Je scriptie wordt compleet doorgelezen en voorzien van commentaar (dit moment bepalen we in overleg) 


Tijdens de meetings en wanneer je scriptie wordt doorgelezen, richten we onze begeleiding op je planning en voortgang, de structuur, je onderzoeksvraag, de analyse van je bevindingen, de conclusie(s) en natuurlijk je onderzoeksmethoden. Uiteraard kunnen we het traject op jouw verzoek uitbreiden of verkleinen. Dit kunnen we voorafgaand aan het traject afspreken, maar we kunnen ook tijdens het traject aanpassingen afspreken. Voordat we het traject ingaan, maak je eerst kennis met je begeleider. Na deze meeting besluit je of je met ons aan de slag wilt. De prijs van het traject is €62,95 per uur wanneer je losse afspraken maakt. Wanneer je het complete traject afneemt betaal je slechts €49,95 per begeleidingsuur. Het traject bestaat (inclusief het proeflezen) uit 12 begeleidingsuren, waarmee de totaalprijs dus op €599,95 komt.  

Wil je een kennismaking met ons plannen? Laat je gegevens dan achter via het formulier aan de rechterzijde of mail ons op scriptiebegeleiding@tentamentrainingen.nl. Laat je telefoonnummer achter indien je het liefst gebeld wordt. 

Neem contact met ons op

Vermeld indien mogelijk s.v.p. over welke universiteit, studie en trainingsgroep je vraag gaat. Zo kunnen we je sneller helpen.

Weet je niet welke training je precies moet boeken?

Laat ons je helpen!

tel: +31 20 3701500

e-mail: info@tentamentrainingen.nl