Tilburg University
Bedrijfseconomie
Financial Accounting voor BE

Universiteit Tilburg University Bedrijfseconomie Financial Accounting voor BE

Financial Accounting voor Bedrijfseconomie

Stan

In deze training zal onze docent Stan den Boer je optimaal voorbereiden voor het tentamen van Financial Accounting! Stan heeft ervaring als bijlesdocent en is een goede spreker tijdens de meetings van Asset Accounting & Finance Investments Committee, waar hij tevens de voorzitter van is!

Stan zal je in 4 lessen van 3 uur voorbereiden voor het tentamen waarin er telkens een theorieblok vooraf gaat aan de opgaven die erbij horen. In de laatste training wordt er een tentamen behandeld. Uiteraard is er de gelegenheid om je input te leveren in de vorm van tentamenopgaven waar je zelf tegen aan loopt.


TentamenTrainingen.nl stelt je na een effectieve training in staat om je studiepunten te halen. Wij onderscheiden ons van anderen door een tentamengerichte training te geven, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo komen alleen de meest relevante onderdelen van de stof aan bod, die je nodig hebt om het tentamen te halen. Daarom zijn we in staat de trainingen in een kort tijdsbestek te geven. Ook zorgen we ervoor dat er docenten voor de klas staan die veel ervaring hebben in het vakgebied, en die in sommige gevallen al flink wat vlieguren hebben gemaakt in het geven van trainingen. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docenten. Tenslotte krijg je tijdens de training een handleiding met telkens een blok theorie en de daarbij behorende oefen- en tentamenopgaven.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Samenvatting: Handleiding voor Financial Accounting (midterm)

Door het bestuderen/maken van deze handleiding bereid je je enorm efficient voor op de midterm van Wiskunde. De handleiding is gevuld met blokken theorie, die gevolgd worden door een reeks oefenopgaven die je bij de desbetreffende theorie kunt verwachten. Op het einde van de handleiding is een oefenmidterm met uitwerkingen toegevoegd! Deze handleiding is geschreven door Lieke Breure, student Bedrijfseconomie aan Tilburg University! Alle concepten zijn duidelijk uitgelegd en met voorbeelden voorzien, waardoor het vrij lekker wegleest. Wanneer je de handleiding bestelt zorgen we dat deze binnen een werkdag na beschikbaarheid van het volledig ge-update boekje op de post gaat. De post heeft doorgaans een dag nodig voor de bezorging, in uitzonderlijke gevallen gebruiken ze twee werkdagen. De prijs van dit boekje is inclusief druk- en verzendkosten, en 6% BTW.

  • Totaal15.00