Tilburg University
Bedrijfseconomie
Grondslagen Macro-Economie

Universiteit Tilburg University Bedrijfseconomie Grondslagen Macro-Economie

Grondslagen Macro-Economie (resit) - Groep 1

Stan

In deze training zal een van onze docenten in vier lessen de stof met je doorlopen voor het tentamen. In de eerste drie lessen wordt de stof uitgelegd en verduidelijkt met voorbeelden en oefenopgaven. De laatste les is geheel toegewijd aan het oefenen van de opgaven zoals je die op het tentamen kan verwachten.

De locatie en planning worden z.s.m. bekend gemaakt.


Op deze training onze "Niet Gehaald? Geld Terug! Garantie" van toepassing die op deze manier in zijn werking gaat:

1 - je volgt de midterm-training (en je mist geen lessen)

2 - je volgt de tentamen-training (en je mist geen lessen)

3 - haal je het vak niet: dan krijg je de herkansingstraining gratis (ook hier volg je netjes alle lessen)

4 - haal je het dan niet, dan krijg je je geld terug


TentamenTrainingen.nl stelt je na een effectieve training in staat om je studiepunten te halen. Wij onderscheiden ons van anderen door een tentamengerichte training te geven, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo komen alleen de meest relevante onderdelen van de stof aan bod, die je nodig hebt om het tentamen te halen. Daarom zijn we in staat de trainingen in een kort tijdsbestek te geven. Ook zorgen we ervoor dat er docenten voor de klas staan die veel ervaring hebben in het vakgebied, en die in sommige gevallen al flink wat vlieguren hebben gemaakt in het geven van trainingen. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docenten. Tenslotte krijg je tijdens de training een handleiding met telkens een blok theorie en de daarbij behorende oefen- en tentamenopgaven.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding Grondslagen Macro-Economie

Dit is DE handleiding die je nodig hebt om het tentamen te kunnen halen! De handleiding is geschreven door Jasper Vreman, die op koers is om zijn propedeuse met cum laude te halen. De opbouw is als volgt: je start met een stukje theorie waarin de concepten en formules worden uitgelegd. Dan, na ieder stuk theorie, volgen er een aantal oefenopgaven die je ook op een tentamen zou kunnen verwachten. Wanneer je een training bij ons wilt volgen van dit vak en deze handleiding al hebt gekocht, stuur ons dan even een mailtje! Bij de training krijg je dan het aankoopbedrag van deze handleiding als korting. Na je bestelling wordt de handleiding binnen een werkdag op de post gedaan. De post heeft uiterlijk twee werkdagen nodig voor de bezorging! De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Let op: Deze bestelling betreft een hardcopy handleiding.

  • Totaal25.00