Tilburg University
Bedrijfseconomie
Inleiding Data-Analyse

Universiteit Tilburg University Bedrijfseconomie Inleiding Data-Analyse

Inleiding Data-Analyse (resit) - Groep 1

Jack

In deze training Jack in twee lessen van in totaal acht uur de stof met je doorlopen voor de resit. In de eerste les lessen wordt de stof uitgelegd en verduidelijkt met voorbeelden en oefenopgaven. De tweede les is geheel toegewijd aan het oefenen van de opgaven zoals je die op het tentamen kan verwachten. Uiteraard is er ruimte voor eigen input in de vorm van vragen en het aan bod komen van opgaven die je zelf moeilijk vindt.

Jack is een 3de jaars IBA student in Tilburg, en net terug van zijn exchange semester in Sydney. Aan de UNSW in Sydney heeft hij verschillende financiële en econometrische vakken gevolgd om zijn kennis uit te breiden! Jack haalde voor het vak maar liefst een 8.5 en is in de race voor het behalen van zijn bachelor met de titel cum laude! Naast zijn studie is Jack actief bij de investeringsgroep A&F Investments en houdt hij zich bezig met het Honours programme. Met het oog op een MSc in Finance heeft Jack veel zin om de oude theorie weer beet te pakken, en er voor te zorgen dat jij slaagt!

De locatie wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Let op: de planning voor deze training is een concept en kan nog worden aangepast.


Op deze training is onze "Niet Gehaald? Geld Terug! Garantie" van toepassing die op deze manier in zijn werking gaat:

1 - je volgt de midterm-training (en je mist geen lessen)

2 - je volgt de tentamen-training (en je mist geen lessen)

3 - haal je het vak niet: dan krijg je de herkansingstraining gratis (ook hier volg je netjes alle lessen)

4 - haal je het dan niet, dan krijg je je geld terug


TentamenTrainingen.nl stelt je na een effectieve training in staat om je studiepunten te halen. Wij onderscheiden ons van anderen door een tentamengerichte training te geven, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo komen alleen de meest relevante onderdelen van de stof aan bod, die je nodig hebt om het tentamen te halen. Daarom zijn we in staat de trainingen in een kort tijdsbestek te geven. Ook zorgen we ervoor dat er docenten voor de klas staan die veel ervaring hebben in het vakgebied, en die in sommige gevallen al flink wat vlieguren hebben gemaakt in het geven van trainingen. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docenten. Tenslotte krijg je tijdens de training een handleiding met telkens een blok theorie en de daarbij behorende oefen- en tentamenopgaven.

  • Totaal79.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek