Tilburg University
Bedrijfseconomie
Investeren en Beleggen

Universiteit Tilburg University Bedrijfseconomie Investeren en Beleggen

Investeren en Beleggen (resit) - Groep 1

Marc

In deze training zal onze docent Marc Oerlemans je klaarstomen voor de resit Investeren en Beleggen! Marc zal je in een training zes uur door de stof heen loodsen, waarin er telkens een kort theorieblok vooraf gaat aan de oefenopgaven die erbij horen. De opzet is als volgt; Marc begint met een blok algemene uitleg van het vak, voorts wordt de stof toegepast met het oefenen van opgaven die je op de resit kunt verwachten en er wordt afgesloten met een moment om vragen te stellen. Uiteraard is er de gelegenheid om je input te leveren in de vorm van tentamenopgaven waar je zelf tegen aan loopt. Marc's passie in het vak maakt dat hij naast het volgen van de vakken actief is bij investeringsgroep A&F Investments en naar Canada is afgereisd voor de Inter Collegiate Business Competition en de derde plek heeft weten te bemachtigen! Ook is Marc op exchange geweest in Hong Kong, waar hij zijn horizon heeft weten te verbreden door het volgen van verschillende Finance-gerelateerde vakken.


Op deze training is onze "Niet Gehaald? Geld Terug! Garantie" van toepassing die op deze manier in zijn werking gaat:

1 - je volgt de masterclass-training (en je mist geen lessen)

2 - je volgt de tentamen-training (en je mist geen lessen)

3 - haal je het vak niet: dan krijg je de herkansingstraining gratis (ook hier volg je netjes alle lessen)

4 - haal je het dan niet, dan krijg je je geld terug


TentamenTrainingen.nl stelt je na een effectieve training in staat om je studiepunten te halen. Wij onderscheiden ons van anderen door een tentamengerichte training te geven, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo komen alleen de meest relevante onderdelen van de stof aan bod, die je nodig hebt om het tentamen te halen. Gezien lang niet alle stof van dit vak relevant is voor het tentamen, zijn we in staat de trainingen in een kort tijdsbestek te geven. Ook zorgen we ervoor dat er docenten voor de klas staan die veel ervaring hebben in het vakgebied, en die in sommige gevallen al flink wat vlieguren hebben gemaakt in het geven van trainingen. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docenten. Tenslotte krijg je tijdens de training een handleiding met telkens een blok theorie en de daarbij behorende oefen- en tentamenopgaven.

  • Totaal59.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Trainingshandleiding Investeren en Beleggen

Dit is DE handleiding die je nodig hebt om het (her)tentamen te kunnen halen! De handleiding is geschreven door Marc Oerlemans, die de ook tijdens de training gebruik zal maken van de handleiding. De opbouw is als volgt: je start met een stukje theorie waarin de concepten en formules worden uitgelegd. Dan, na ieder stuk theorie, volgen er een aantal oefenopgaven die je ook op een tentamen zou kunnen verwachten. Wanneer je een training bij ons wilt volgen van dit vak en deze handleiding al hebt gekocht, stuur ons dan even een mailtje! Bij de training krijg je dan het aankoopbedrag van deze handleiding als korting. Na je bestelling wordt de handleiding binnen een werkdag op de post gedaan. De post heeft uiterlijk twee werkdagen nodig voor de bezorging! De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Let op: Deze bestelling betreft een hardcopy handleiding.

  • Totaal25.00