Tilburg University
Bedrijfseconomie
Ondernemingsfinanciering en Vermogensmarkten (fina

Universiteit Tilburg University Bedrijfseconomie Ondernemingsfinanciering en Vermogensmarkten (fina

Ondernemingsfinanciering en Vermogensmarkten (resit) - Groep 1

Stan

In deze training zal onze docent Stan den Boer je optimaal voorbereiden voor het hertentamen van Ondernemingsfinanciering en Vermogensmarkten! Stan is op dit moment bezig met het verbeteren van zijn wiskunde skills door econometrische wiskunde vakken te volgen. Daarnaast is Stan inmiddels een echte beursgoeroe die bij Asset Accounting & Finance actief is als voorzitter van de Investments Committee! Stan zal je in een driedelige training van in totaal tien uur voorbereiden voor de resit waarin er telkens een theorieblok vooraf gaat aan de opgaven die erbij horen. De laatste les wordt geheel besteed aan oefententamens. Uiteraard is er de gelegenheid om je input te leveren in de vorm van tentamenopgaven waar je zelf tegen aan loopt.


Op deze training is onze "Niet Gehaald? Geld Terug! Garantie" van toepassing die op deze manier in zijn werking gaat:

1 - je volgt de herkansing-training (en je mist geen lessen)

2 - haal je het vak niet: dan krijg je de eerste kans in het collegejaar 2019-2020 gratis (ook hier volg je netjes alle lessen)

3 - haal je het dan niet, dan krijg je je geld terug


TentamenTrainingen.nl stelt je na een effectieve training in staat om je studiepunten te halen. Wij onderscheiden ons van anderen door een tentamengerichte training te geven, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo komen alleen de meest relevante onderdelen van de stof aan bod, die je nodig hebt om het tentamen te halen. Gezien lang niet alle stof van dit vak relevant is voor het tentamen, zijn we in staat de trainingen in een kort tijdsbestek te geven. Ook zorgen we ervoor dat er docenten voor de klas staan die veel ervaring hebben in het vakgebied, en die in sommige gevallen al flink wat vlieguren hebben gemaakt in het geven van trainingen. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docenten. Tenslotte krijg je tijdens de training een handleiding met telkens een blok theorie en de daarbij behorende oefen- en tentamenopgaven.

  • Totaal89.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Trainingshandleiding Ondernemingsfinanciering en Vermogensmarkten

Dit is DE handleiding die je nodig hebt om het tentamen te kunnen halen! De handleiding is geschreven door onze docent Stan den Boer en zal ook gebruikt worden tijdens de trainingen die hij zal verzorgen. De opbouw is als volgt: je start met een stukje theorie waarin de concepten en formules worden uitgelegd. Dan, na ieder stuk theorie, volgen er een aantal oefenopgaven die je ook op een tentamen zou kunnen verwachten. Aan het einde van de handleiding vind je een compleet oefententamen, om jezelf een laatste test te kunnen geven. Als je deze goed maakt, dan ben je klaar voor het tentamen!

Wanneer je een training bij ons wilt volgen van dit vak en deze handleiding al hebt gekocht, stuur ons dan even een mailtje! Bij de training krijg je dan het aankoopbedrag van deze handleiding als korting.

Na je bestelling wordt de handleiding binnen een werkdag op de post gedaan. De post heeft uiterlijk twee werkdagen nodig voor de bezorging! De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

Let op: Deze bestelling betreft een hardcopy handleiding.

  • Totaal25.00