Tilburg University
Pre-master TiSEM
Statistics for pre-master

Universiteit Tilburg University Pre-master TiSEM Statistics for pre-master

Statistics for Pre-master Marathon (Herkansing) - Groep 1

Guus

In deze marathon zal onze topdocent Guus aan de hand van de Statistics for Pre-master methode je in 6 lesuren voorbereiden op het hertentamen van Statistics voor Pre-Master.


Guus heeft meer dan 10 jaar onderwijservaring. Zo verzorgde hij jarenlang Statistiek-trainingen voor uiteenlopende studies (zoals Bedrijfskunde, Economie en Psychologie), was hij Statistiek-docent voor de Erasmus Universiteit en bouwde hij een eigen mini-imperium door het boek 'de SMT-Methode' op de markt te brengen, dat jaarlijks bijna 1000 studenten door het lastige vak Statistische Methoden en Technieken helpt. Guus studeerde zelf Bedrijfskunde, Psychologie en rondde het conservatorium af.


Guus' lesmethode wordt gekenmerkt door een zeer sterke tentamengerichtheid. Guus zal in zijn marathon vaak verwijzen naar de Statistics for Pre-MSc methode, dus het is belangrijk dat je je voorbereidt aan de hand van het boekje dat je op deze site kunt bestellen. Daarnaast weet hij zijn uitzonderlijke energie en enthousiasme op zijn studenten over te brengen, waardoor sommigen het vak zelfs een beetje leuk gaan vinden.

Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Let op: op deze training is de niet-gehaald? Geld terug! garantie niet van toepassing i.v.m. het lage aantal uren, en de lage prijs.


TentamenTrainingen.nl stelt je na een effectieve training in staat om je studiepunten te halen. Wij onderscheiden ons van anderen door een tentamengerichte training te geven, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo komen alleen de meest relevante onderdelen van de stof aan bod, die je nodig hebt om het tentamen te halen. Gezien lang niet alle stof van dit vak relevant is voor het tentamen, zijn we in staat de trainingen in een kort tijdsbestek te geven. Ook zorgen we ervoor dat er docenten voor de klas staan die veel ervaring hebben in het vakgebied, en die in sommige gevallen al flink wat vlieguren hebben gemaakt in het geven van trainingen. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docenten.


Let op: om deel te nemen aan deze marathon heb je de gehele Statistiek methode van Guus nodig! Deze kun je op onze website bestellen.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Samenvatting: de Statistiek Methode 2018 voor Pre-MSc (midterm + endterm)

De 'Statistiek Methode 2018 voor Pre-MSc' is dé samenvatting die ervoor gaat zorgen dat jij dit lastige vak haalt. De schrijver van deze samenvatting is Guus. Hij is een echte Statistiek-goeroe, die met zijn samenvattingen en trainingen al duizenden studenten hielp met het halen van hun tentamens. Guus geeft al meer dan tien jaar Statistieklessen voor uiteenlopende studies aan de Erasmus Universiteit en TentamenTrainingen.nl. Guus heeft zelf een achtergrond in Bedrijfskunde en Psychologie en studeerde tevens af aan het conservatorium. Guus' twee belangrijkste passies zijn muziek, en het inzichtelijk maken van Statistiek. En dat laatste doet hij voor pre-master studenten aan de TiSEM door de ideale samenvatting voor Statistics for pre-MSc uit te brengen. In de 'Statistiek Methode 2018 voor Pre-MSc' kom je alle belangrijke onderwerpen uit zowel het deel- als eindtentamen tegen. Je wordt systematisch door de onderwerpen geleid en je oefent met veel tentamenvragen. Deze methode is te vergelijken met 'de SMT-Methode', Guus' samenvatting voor het vak Statistische Methoden en Technieken waarmee hij al meer dan 5000 studenten hielp dit lastige vak aan de Erasmus Universiteit te halen. De prijs van dit boekje is inclusief druk- en verzendkosten, en 6% BTW. De oefenopgaven waarin wordt verwezen in het boekje, kun je vinden doormiddel van deze link: bit.ly/statistiektilburg Let op: Door het boekje te bestellen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, en met de voorwaarden omtrent auteursrecht en het verbod op verspreiding van dit boekje. Maandag voor 09.00 besteld = morgen in huis Donderdag voor 09.00 besteld = morgen in huis!

  • Totaal32.00