Tilburg University
Pre-master TiSEM
Statistics for pre-master

Universiteit Tilburg University Pre-master TiSEM Statistics for pre-master

2. Statistiek voor Pre-MSc - Endterm - Groep 1

Koen

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Statistiek voor Pre-MSc. Koen behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Voor deze training is het belangrijk dat je de meest recente versie van de Statistiek Methode hebt. Na elke les wordt de Powerpoint gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing indien je zowel de mid- als endterm training volgt.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Statistiek voor Pre-MSc - Endterm - Marathon Groep 1

Guus

In deze marathon word je in 6 uur voorbereid op je endterm voor Statistiek voor Pre-MSc. Guus behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Voor deze training is het belangrijk dat je de versie van 2019 van de Statistiek Methode hebt. In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing indien je zowel de mid- als endterm training volgt, en alle opdrachten uit De Statistiek Methode aantoonbaar zijn gemaakt.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Statistiek voor Pre-MSc - Endterm - Marathon Groep 2

Raveena

In deze marathon word je in 6 uur voorbereid op je endterm voor Statistiek voor Pre-MSc. Raveena behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Voor deze training is het belangrijk dat je de versie van 2019 van de Statistiek Methode hebt. In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing indien je zowel de mid- als endterm training volgt en alle opdrachten uit De Statistiek Methode aantoonbaar zijn gemaakt.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Statistiek voor Pre-MSc - Resit - Groep 1

Koen

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je hertentamen voor Statistiek voor Pre-MSc. Koen behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Voor deze training is het belangrijk dat je de meest recente versie van de Statistiek Methode hebt. Na elke les wordt de Powerpoint gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing indien je zowel de mid- als endterm training volgt.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

De Statistiek-Methode 2019 voor Pre-MSc (midterm + endterm)

De 'Statistiek Methode 2019' is dé samenvatting die ervoor gaat zorgen dat jij het uitdagende Statistiek vak van de premaster haalt. In de 'Statistiek Methode 2019' komt alles wat je moet weten voor zowel de midterm als de endterm aan bod. Je wordt op een systematische manier met leuke voorbeelden door de onderwerpen geleid. Hierbij oefen je veel, zowel met oefenvragen in het boekje als met echte tentamenvragen. Hierdoor word je zorgvuldig getraind op het halen van zowel de midterm als de endterm.


Gezien het succes van vorig jaar, verschijnt er dit jaar een geheel verbeterde versie. De 2019 editie is helemaal foutloos, bevat overal de juiste notatie en is volledig ge-update naar de eisen van 2019. Wanneer je nu je bestelling plaatst, ploft de Statistiek-Methode binnen drie werkdagen bij je op de deurmat. De schrijver van deze samenvatting is Guus Bok. Hij hielp met zijn Statistiek-samenvattingen en lessen al meer dan 10.000 studenten in heel Nederland aan een voldoende!


Let op: Door het boekje te bestellen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, en met de voorwaarden omtrent auteursrecht en het verbod op verspreiding van dit boekje. De prijs van dit boekje is inclusief druk- en verzendkosten, en 9% BTW. Voor sms notificatie over je verzending geef je je nummer als volgt op: 0031612345678.

  • Totaal37.00