Tilburg University
Pre-master TiSEM
Wiskunde voor Pre-Master

Universiteit Tilburg University Pre-master TiSEM Wiskunde voor Pre-Master

Wiskunde voor Pre-Master (resit)

Stan

In deze training zal onze docent Stan den Boer je optimaal voorbereiden voor de resit van Wiskunde voor Pre-Master! Stan is op dit moment bezig met het verbeteren van zijn wiskunde skills door econometrische wiskunde vakken te volgen, heeft ervaring als bijlesdocent en is een goede spreker tijdens de meetings van Asset Accounting & Finance Investments Committee, waar hij tevens de voorzitter van is! Stan zal je in een stoomcursus van zes uur voorbereiden voor de resit, waarbij de meest relevante onderdelen van de stof aan bod komen. Uiteraard is er de gelegenheid om je input te leveren in de vorm van tentamenopgaven waar je zelf tegen aan loopt.


Let op: voor deze training is een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Let op: de planning voor de lessen is een concept en kan nog veranderd worden.

De niet-gehaald? Geld terug! Garantie werkt voor deze training als volgt, gezien dit vak uit deeltoetsen bestaat:

1 - je volgt de midterm-training (en je mist geen lessen)

2 - je volgt de endterm-training (en je mist geen lessen)

3 - haal je het vak niet: dan krijg je de herkansingstraining gratis (ook hier volg je netjes alle lessen)

4 - haal je het dan niet, dan krijg je je geld terug


TentamenTrainingen.nl stelt je na een effectieve training in staat om je studiepunten te halen. Wij onderscheiden ons van anderen door een tentamengerichte training te geven, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo komen alleen de meest relevante onderdelen van de stof aan bod, die je nodig hebt om het tentamen te halen. Gezien lang niet alle stof van dit vak relevant is voor het tentamen, zijn we in staat de trainingen in een kort tijdsbestek te geven. Ook zorgen we ervoor dat er docenten voor de klas staan die veel ervaring hebben in het vakgebied, en die in sommige gevallen al flink wat vlieguren hebben gemaakt in het geven van trainingen. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docenten. Tenslotte krijg je tijdens de training een handleiding met telkens een blok theorie en de daarbij behorende oefen- en tentamenopgaven.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Handleiding Wiskunde voor Pre-Master (endterm)

Disclaimer: dit is slechts de stof vanaf het midterm tot het endterm en is meer bedoeld voor de studenten die het midterm boekje al hebben besteld. Gezien de stof voor de midterm als basis dient voor het endterm, raden we je aan de volledige handleiding te kopen. Dit is DE handleiding die je nodig hebt om het tentamen te kunnen halen! De handleiding is geschreven door onze docent Stan den Boer en zal ook gebruikt worden tijdens de trainingen die hij zal verzorgen. De opbouw is als volgt: je start met een stukje theorie waarin de concepten en formules worden uitgelegd. Dan, na ieder stuk theorie, volgen er een aantal oefenopgaven die je ook op een tentamen zou kunnen verwachten. Aan het einde van de handleiding vind je een compleet oefententamen, om jezelf een laatste test te kunnen geven. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy handleiding. Na je bestelling wordt de handleiding binnen een werkdag op de post gedaan. De post heeft uiterlijk twee werkdagen nodig voor de bezorging! De prijs van de handleiding is inclusief 6% BTW.

  • Totaal15.00

Handleiding Wiskunde voor Pre-Master (midterm + endterm)

Dit is DE handleiding die je nodig hebt om het tentamen te kunnen halen! De handleiding is geschreven door onze docent Stan den Boer en zal ook gebruikt worden tijdens de trainingen die hij zal verzorgen. De opbouw is als volgt: je start met een stukje theorie waarin de concepten en formules worden uitgelegd. Dan, na ieder stuk theorie, volgen er een aantal oefenopgaven die je ook op een tentamen zou kunnen verwachten. Aan het einde van de handleiding vind je een compleet oefententamen, om jezelf een laatste test te kunnen geven. Als je deze goed maakt, dan ben je klaar voor het tentamen! Let op: deze bestelling betreft een hardcopy handleiding. Na je bestelling wordt de handleiding binnen een werkdag op de post gedaan. De post heeft uiterlijk twee werkdagen nodig voor de bezorging! De prijs van de handleiding is inclusief 6% BTW.

  • Totaal30.00