Tilburg University
Pre-master TiSEM
Wiskunde voor Pre-Master

Universiteit Tilburg University Pre-master TiSEM Wiskunde voor Pre-Master

Wiskunde voor Pre-MSc - Endterm - Groep 1 Studiejaar 2020/2021

Raveena

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Wiskunde voor Pre-MSc.


Raveena behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Na elke les wordt de Powerpoint gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing, als je ook de training voor de midterm volgt.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Wiskunde voor Pre-MSc - Midterm - Groep 1 Studiejaar 2020/2021

Raveena

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je

midterm voor Wiskunde voor Pre-MSc.


Raveena behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je

vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Na elke les wordt de Powerpoint gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing, als je ook de

training voor de eindtoets volgt.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding van Wiskunde voor Pre-Master Endterm

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: deze handleiding is van een andere auteur dan De Statistiek Methode en wordt normaal gebruikt tijdens de trainingen van Wiskunde voor Pre-Master. Deze bestelling betreft een hardcopy versie.

  • Totaal20.00

Trainingshandleiding van Wiskunde voor Pre-Master Midterm

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: deze handleiding is van een andere auteur dan De Statistiek Methode en wordt normaal gebruikt tijdens de trainingen van Wiskunde voor Pre-Master. Deze bestelling betreft een hardcopy versie. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. De uitwerkingen worden per mail verzonden. Het kan dus zijn dat deze in je spam map terecht komen.

  • Totaal20.00