Tilburg University
Psychologie/Psychology
Culturele Psychologie

Universiteit Tilburg University Psychologie/Psychology Culturele Psychologie

Digitale praktijktraining Culturele Psychologie - Eindtoets- Groep 1 - Herkansing - Nederlands

Myrthe

In deze digitale oefentraining word je in 3 uur voorbereid op je tentamen voor Culturele Psychologie. Myrthe behandelt in de training de belangrijkste concepten door middel van het oefenen met voorbeeld tentamenvragen en beantwoordt al je vragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale oefenbundel met daarin een volledig oefententamen en extra vragen per leerdoel. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie enkel van toepassing wanneer je zowel de theorietraining als de oefentraining volgt.

  • Totaal36.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale theorietraining Culturele Psychologie - Eindtoets- Groep 1 - Herkansing - Nederlands

Myrthe

In deze digitale theorietraining word je in 9 uur voorbereid op je tentamen voor Culturele Psychologie. Myrthe behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale theoriebundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie enkel van toepassing wanneer je zowel de theorietraining als de oefentraining volgt.

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale oefenbundel Culturele Psychologie

Deze oefenbundel bestaat uit een volledig oefententamen en oefenvragen aan de hand van de leerdoelen die je moet kennen voor dit vak. Op deze manier kun je doelgericht oefenen en kun je ervaren hoe het is om een tentamen voor dit vak te maken. Deze bundel bevat ook de antwoorden op de oefenvragen. Heb je extra uitleg nodig, dan kun je je aanmelden voor onze oefentraining of volledige training, die ook op deze pagina staan vermeld.


Wanneer je een oefentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze oefenbundel gratis als onderdeel van je training. Je oefenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. De prijs van de oefenbundel is inclusief 9% BTW.


  • Totaal10.00

Digitale theoriebundel Culturele Psychologie

Deze theoriebundel bestaat uit een samenvatting van de hoorcolleges en de stof uit het boek, zodat je genoeg informatie hebt om jouw tentamen te halen. Let op: deze handleiding bevat geen oefenvragen!


Wanneer je een theorietraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze theoriebundel gratis als onderdeel van je training. Je theoriebundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. De prijs van de theoriebundel is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00

Digitale trainingshandleiding Culturele Psychologie

Deze handleiding bestaat uit 100 pagina's waarvan 28 bestaan uit oefenvragen. Deze handleiding is gebaseerd op het boek van Matsumoto met de daarbij behorende artikelen. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal20.00

Hard Copy trainingshandleiding Culturele Psychologie

Deze handleiding bestaat uit 100 pagina's waarvan 28 bestaan uit oefenvragen. De handleiding is gebaseerd op het boek van Matsumoto met de daarbij behorende artikelen. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een hard copy versie! Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00