Tilburg University
Psychologie/Psychology
Functieleer

Universiteit Tilburg University Psychologie/Psychology Functieleer

Functieleer - Eindtoets - Groep 1 - 2022/2023 - Nederlands

Myrthe

In deze training word je in 9 uur voorbereid op je tentamen voor Functieleer. Myrthe behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.

  • Totaal119.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Functieleer - Gratis Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Evi

Functieleer wordt door veel studenten als erg pittig ervaren. Dit is waarom TentamenTrainingen.nl jou hulp biedt voor de eindtoets van dit vak. De masterclass zal verzorgd worden door Evi, een van onze meest ervaren docenten en een kei in functieleer. Zij zal de belangrijkste theorie met je bespreken en oefenen met oefenvragen. Zoals bij iedere masterclass verwachten we ook deze keer weer veel aanmeldingen, dus wees zeker van een plekje en meld je nu aan!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitaal Functieleer

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen. Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal15.00

PRE-ORDER Hardcopy Functieleer

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie! Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW. Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal15.00