Tilburg University
Psychologie/Psychology
Inleiding Methodenleer

Universiteit Tilburg University Psychologie/Psychology Inleiding Methodenleer

Inleiding Methodenleer - Gratis Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Anouk

Hoi Allemaal, welkom op onze website! Er kunnen 300 studenten meedoen aan deze gratis Masterclass, dus nodig al je medestudenten uit. Normaal gesproken zou deze Masterclass op Campus plaatsvinden, maar vangwege Corona kan dat helaas niet en zal het dus online doorgaan. Wees niet getreurd, we hebben een super leuke, enthousiaste en leergierige docent klaarstaan om voor jullie deze Masterclass te verzorgen! Het is zeker het proberen waard! In deze twee uur durende Masterclass zal Anouk een korte samenvatting behandelen van het vak Inleiding Methodenleer. Je krijgt heel veel mogelijkheden om all jouw vragen te stellen en je kunt oefenen met oefenvragen. Naderhand zal je de Powerpoint ontvangen die zij gebruikt heeft. Hopelijk zien we je dan!

  • Totaal0.00

Laatste plekken beschikbaar

Digitale oefentraining Inleiding Methodenleer - Eindtoets - Groep 1 - Nederlands

Anouk

In deze digitale oefentraining word je in 3 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding Methodenleer. Anouk behandelt in de training de belangrijkste concepten door middel van het oefenen met voorbeeld tentamenvragen en beantwoordt al je vragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale oefenbundel met daarin een volledig oefententamen en extra vragen per leerdoel. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie enkel van toepassing wanneer je zowel de theorietraining als de oefentraining volgt.

  • Totaal36.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale theorietraining Inleiding Methodenleer - Eindtoets - Groep 1 - Nederlands

Anouk

In deze digitale theorietraining word je in 6 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding Methodenleer. Anouk behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale theoriebundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie enkel van toepassing wanneer je zowel de theorietraining als de oefentraining volgt.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale oefenbundel Inleiding Methodenleer

Deze oefenbundel bestaat uit een volledig oefententamen en oefenvragen aan de hand van de leerdoelen die je moet kennen voor dit vak. Op deze manier kun je doelgericht oefenen en kun je ervaren hoe het is om een tentamen voor dit vak te maken. Deze bundel bevat ook de antwoorden op de oefenvragen. Heb je extra uitleg nodig, dan kun je je aanmelden voor onze oefentraining of volledige training, die ook op deze pagina staan vermeld.


Wanneer je een oefentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze oefenbundel gratis als onderdeel van je training. Je oefenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. De prijs van de oefenbundel is inclusief 9% BTW.


  • Totaal8.00

Digitale theoriebundel Inleiding Methodeleer

Deze theoriebundel bestaat uit een samenvatting van de hoorcolleges en de stof uit het boek, zodat je genoeg informatie hebt om jouw tentamen te halen. Let op: deze handleiding bevat geen oefenvragen!


Wanneer je een theorietraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze theoriebundel gratis als onderdeel van je training. Je theoriebundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. De prijs van de theoriebundel is inclusief 9% BTW.  • Totaal12.00

Digitale trainingshandleiding Inleiding Methodenleer

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Deze handleiding is dus een combinatie van de oefenbundel en theoriebundel. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal15.00

Hard Copy trainingshandleiding Inleiding Methodenleer

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Deze handleiding is dus een combinatie van de oefenbundel en theoriebundel. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie! Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00