Tilburg University
Rechten
Business Law

Universiteit Tilburg University Rechten Business Law

Business Law - Groep 1

Tobias

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Business Law. Tobias behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (voor leden van Magister). Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.Mijn naam is Tobias Knibbeler en ik zal de lessen verzorgen voor het vak Business Law. Momenteel volg ik zelf de master Ondernemingsrecht die ik dit jaar hoop af te ronden. Ik zal kort wat over mijzelf vertellen.

Allereerst heb ik vier jaar lang hbo rechten gestudeerd. Daar heb ik al snel een bijzondere interesse voor het ondernemingsrecht ontwikkeld. Dit bepaalde dan ook mijn keuze voor een minor van een half jaar binnen het ondernemingsrecht (De Bedrijfsjurist), waar mijn interesse alleen maar groter werd. Om die reden ben ik vervolgens begonnen aan de premaster Ondernemingsrecht, gevolg door de gelijknamige master.

Het vak Business Law laat met name zien dat het ondernemingsrecht (veel) meer is dan Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek. Het sluit een stuk beter aan op de praktijk en wat mij betreft is dit dan ook een van de leukste Bachelor vakken die deze opleiding biedt.

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen voorbereiden op het tentamen en ik ben er dan ook van overtuigd dat elke gemotiveerde student dit vak met een goed resultaat kan afronden. Hopelijk tot snel!


  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek