Tilburg University
Rechten
Inleiding Internationaal- en Europees Recht

Universiteit Tilburg University Rechten Inleiding Internationaal- en Europees Recht

Inleiding Internationaal- en Europees Recht - Endterm - Groep 1

Nicole

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je tentamen voor Inleiding Internationaal- Europees Recht. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. In de training wordt gebruik gemaakt van de samenvatting van Lawbooks. Als je hier zelf ook een exemplaar van wilt gebruiken, kun je deze aanschaffen bij studievereniging Magister JFT. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Internationaal- en Europees Recht - Groep 1 - Herkansing

Nicole

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je tentamen voor Inleiding Internationaal- en Europees Recht. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. In de training wordt gebruik gemaakt van de samenvatting van Lawbooks. Als je hier zelf ook een exemplaar van wilt gebruiken, kun je deze aanschaffen bij studievereniging Magister JFT. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Internationaal- en Europees Recht - Midterm - Groep 1

Jody

In deze training word je in 6 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding Internationaal- Europees Recht. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. In de training wordt gebruik gemaakt van de samenvatting van Lawbooks. Als je hier zelf ook een exemplaar van wilt gebruiken, kun je deze aanschaffen bij studievereniging Magister JFT. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Jody heeft 4 jaar HBO-Rechten gestudeerd aan de Juridische Hogeschool in Den Bosch. Vorig jaar heeft ze de premaster Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg gevolgd. Momenteel volgt ze de Master Rechtsgeleerdheid en de Master Labour Law and Employment Relations, wat heel goed bevalt. Arbeidsrecht vindt ze heel interessant, maar haar interesses zijn erg breed. Vandaar dat ze het leuk vindt om in verschillende vakken tentamen trainingen te geven.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Internationaal- en Europees Recht - Midterm - Groep 1 - Herkansing

Nicole

In deze training word je in 6 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op je tentamen voor Inleiding Internationaal- Europees Recht. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. In de training wordt gebruik gemaakt van de samenvatting van Lawbooks. Als je hier zelf ook een exemplaar van wilt gebruiken, kun je deze aanschaffen bij studievereniging Magister JFT. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek