Tilburg University
Rechten
Inleiding Rechtswetenschap

Universiteit Tilburg University Rechten Inleiding Rechtswetenschap

Digitale training - Inleiding Rechtswetenschap - Midterm - Groep 1

Melinda

In deze digitale training word je in 6 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding Rechtswetenschap. Melinda behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof.

Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld

terug’-garantie van toepassing (voor leden van Magister), (als je ook de training voor

de deel/eindtoets volgt).

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Rechtswetenschap - Endterm - Groep 1

Richelle

In deze training word je in 6 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding Rechtswetenschap. Richelle behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (voor leden van Magister), (als je ook de training voor de deel/eindtoets volgt). Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Rechtswetenschap - Gratis Masterclass - Powered by Tentamentrainingen.nl

Emy

In de gratis digitale masterclass neemt Emy je in twee uur mee door de stof voor het tentamen! Er wordt een belangrijk onderwerp uit de lesstof behandeld waarmee een voorproefje wordt gegeven van onze trainingen. Ook krijg je een aantal handige tips over hoe je het tentamen het beste kan maken. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen!


Vol = vol, dus schrijf je snel in.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek