Tilburg University
Rechten
Rechtsfilosofie B

Universiteit Tilburg University Rechten Rechtsfilosofie B

Rechtsfilosofie B - Gratis Masterclass - Powered by Tentamentrainingen.nl

Lemuel

In de gratis masterclass neemt Lemuel je in twee uur mee door de stof voor het tentamen! Er wordt een belangrijk onderwerp uit de lesstof behandeld en je krijgt een aantal handige tips over hoe je het tentamen het beste kan maken.


Vol = vol, dus schrijf je snel in.


Lemuel volgt nu de master Rechtsgeleerdheid en heeft vorig jaar de pre-master met goede resultaten afgerond. Daarnaast heeft hij al stage gelopen als assistent bewindvoerder bij een bewindvoerderskantoor.


  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Rechtsfilosofie B - Groep 1

Lemuel

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Rechtsfilosofie B. Lemuel behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (voor leden van Magister). Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek