Tilburg University
Rechten
Strafprocesrecht

Universiteit Tilburg University Rechten Strafprocesrecht

Strafprocesrecht - Groep 1

Lieke

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Strafprocesrecht. Lieke behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (voor leden van Magister). Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.


Lieke (22) volgt een master: Forensica, Criminologie en Rechtspleging in Maastricht. Hiervoor heeft zij de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid afgerond in Tilburg. Ze wil na haar studie graag aan de slag als strafrechtadvocaat maar vindt het lesgeven ook erg interessant en vindt het fijn om haar kennis over te brengen. Al vanaf de basisschool wist Lieke dat zij rechten wilde studeren en advocaat wilde worden.

Lieke vindt het belangrijk om haar steentje bij te dragen in de maatschappij en is daarom naast haar studie aan de slag gegaan als vrijwilliger bij het UAF. Voor het vak strafprocesrecht heeft zij een 8 behaald. Eigenschappen die voor haar belangrijk zijn als docent zijn: geduld hebben, enthousiasme en betrokkenheid.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek