TU Delft
Bouwkunde
Technologie 1

Universiteit TU Delft Bouwkunde Technologie 1

GRATIS Masteclass - Technologie 1 - 2020/2021

Bart Jan

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor Technologie 1! TentamenTrainingen.nl organiseert in september een gratis Masterclass voor Technologie 1 die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.

In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van Technologie 1 te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Technologie 1 - Groep 1 - 2020/2021

Bart Jan

In deze training word je in 6 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op het tentamen voor Technologie 1 Klimaatontwerp. Onze docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek