TU Delft
Bouwkunde
Technologie 1

Universiteit TU Delft Bouwkunde Technologie 1

Masterclass Technologie 1

Beer

Maak kennis met onze docenten Bouwkunde in de eerste Masterclass van dit collegejaar. In deze gratis Masterclass zal een van onze docenten in twee uur een moeilijk onderwerp van Technologie 1 bespreken. Ook is er een mogelijkheid om vragen te stellen.


Schrijf je snel in, want er zijn beperkt plekken beschikbaar!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel Technologie 1 BK1TE1 (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal20.00

Hardcopy tentamenbundel Technologie 1 BK1TE1 (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00