TU Delft
Bouwkunde
Technologie 1

Universiteit TU Delft Bouwkunde Technologie 1

Masterclass Technologie 1

Beer

Maak kennis met onze docenten Bouwkunde in de eerste Masterclass van dit collegejaar. In deze gratis Masterclass zal een van onze docenten in twee uur een moeilijk onderwerp van Technologie 1 bespreken. Ook is er een mogelijkheid om vragen te stellen.


Schrijf je snel in, want er zijn beperkt plekken beschikbaar!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training - Technologie 1 - Eindtoets - Groep 1

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Technologie 1.


De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing


  • Totaal139.00

Nog maar 1 plek beschikbaar

PRE-ORDER Digitale tentamenbundel Technologie 1 BK1TE1 Klimaatontwerp (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal20.00

PRE-ORDER Hardcopy tentamenbundel Technologie 1 BK1TE1 Klimaatontwerp (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal20.00