TU Delft
Civiele Techniek
Analyse D2

Universiteit TU Delft Civiele Techniek Analyse D2

Analyse D2 - Groep 1

Nienke

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Analyse D2. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing.


Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

WIN een gratis trainingshandleiding voor Analyse 2!

Youri

Schrijf je hier in en maak kans om een gratis training óf trainingshandleiding te winnen voor Analyse 2 !


Op 1 december zullen de winnaars bekend worden gemaakt in de whatsapp groep van Civiele Techniek, ben je nog geen lid van één van onze groep? Neem dan deel via de volgende link: https://chat.whatsapp.com/EO4k0STBMpGDAPfido83HJ

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale trainingshandleiding Analyse D2

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.

  • Totaal15.00

PRE-ORDER Hard copy trainingshandleiding Analyse D2

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.

  • Totaal15.00