TU Delft
Civiele Techniek
Analyse D1

Universiteit TU Delft Civiele Techniek Analyse D1

Digitale tentamenbundel Analyse D1

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Analyse D1

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de tentamenbundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00

Preview Digitale tentamenbundel Analyse D1

Dit is een voorpoefje van de tentamenbundel, met daarin een uitgebreide samenvatting van een deel van de leerstof, aangevuld met oefenvragen.


Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. Tevreden? Koop de volledige versie van de tentamenbundel, inclusief oefenvragen en antwoorden!

  • Totaal0.00