TU Delft
Civiele Techniek
Analyse

Universiteit TU Delft Civiele Techniek Analyse

GRATIS Masterclass - Analyse - 2020/2021

Bart Jan

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor Analyse! TentamenTrainingen.nl organiseert in september een gratis Masterclass voor Analyse die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van Analyse te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Analyse - Groep 1 - 2020/2021

Robert

In deze training word je in 6 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op je eerste deeltentamen voor Analyse. Onze docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing als je ook de training voor deeltentamen 2 volgt.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek