TU Delft
Technische Bestuurskunde
Differentiaalvergelijkingen en Lineaire Algebra

Universiteit TU Delft Technische Bestuurskunde Differentiaalvergelijkingen en Lineaire Algebra

Digitale training Differentiaalvergelijkingen en Lineaire Algebra- Eindtoets- Groep 1

David

In deze digitale training word je in 12 uur verdeeld over 4 lessen van 3 uur voorbereid op je tentamen voor Differentiaalvergelijkingen en Lineaire Algebra. David Hamel behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Gratis masterclass- Differentiaalvergelijkingen en Lineaire algebra- 2020/ 2021

David

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor Differentiaalvergelijkingen en Lineaire algebra! TentamenTrainingen.nl organiseert in september een gratis Masterclass voor Analyse & Differentiaalvergelijkingen die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van Differentiaalvergelijkingen en Lineaire algebra te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale trainingshandleiding Differentiaalvergelijkingen en Lineaire Algebra PRE-ORDER!

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


LET OP: Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


  • Totaal15.00

Hard copy trainingshandleiding Differentiaalvergelijkingen en Lineaire Algebra PRE-ORDER!

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie! Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


  • Totaal15.00