TU Delft
Technische Bestuurskunde
Multivariabele Analyse en Lineaire Algebera

Universiteit TU Delft Technische Bestuurskunde Multivariabele Analyse en Lineaire Algebera

Digitale training Multivariabele Analyse en Lineaire Algebera- Eindtoets- Groep 1

Jos

In deze digitale training word je in 12 uur verdeeld over 4 lessen van 3 uur voorbereid op je tentamen voor Multivariabele Analyse en Lineaire Algebera. Jos Groendijk behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Winactie Multivariabele Analyse en Lineaire Algebra

Remco

Schrijf je hier in en maak kans om een gratis training te winnen voor Multivariabele Analyse en Lineaire Algebra óf een gratis digitale trainingshandleiding van Multivariabele analyse en Lineaire Algebra!


Op 5 december zullen de winnaars bekend worden gemaakt in de whatsapp groep van Technische Bestuurskunde, ben je nog geen lid van onze groep? Neem dan deel via de volgende link: https://chat.whatsapp.com/KQOKqG2c00X6K9AeOOCgef


  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale trainingshandleiding Multivariabele Analyse en Lineaire Algebera PRE-ORDER!

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


LET OP: Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


  • Totaal15.00

Hard copy trainingshandleiding Multivariabele Analyse en Lineaire Algebera PRE-ORDER!

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie! Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


  • Totaal15.00