TU Delft
Werktuigbouwkunde
Kansrekening en Statistiek

Universiteit TU Delft Werktuigbouwkunde Kansrekening en Statistiek

Digitale training Kansrekening en Statistiek - Eindtoets - Groep 1

Lloyd

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Kansrekening en Statistiek. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Kansrekening en Statistiek - Gratis Masterclass

Lloyd

Start de nieuwe periode goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor Kansrekening en Statistiek! TentamenTrainingen.nl organiseert een gratis digitale Masterclass voor Kansrekening en Statistiek die wordt gegeven door onze docent Lloyd Vissers.


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van Kansrekening en Statistiek te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis!


Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek