TU Delft
Werktuigbouwkunde
Statica

Universiteit TU Delft Werktuigbouwkunde Statica

GRATIS Digitale Masterclass - Statica

Bobby

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor Statica! TentamenTrainingen.nl organiseert in september een gratis Masterclass voor Statica die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.

In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van Statica te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Statica - Eindtoets - Groep 1

Bobby

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Statica. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE - ORDER Digitale trainingshandleiding - Statica

PRE-ORDER! Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


  • Totaal15.00

PRE - ORDER Hard copy trainingshandleiding - Statica

PRE-ORDER! Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00