TU Delft
Werktuigbouwkunde
Statica

Universiteit TU Delft Werktuigbouwkunde Statica

GRATIS Masterclass - Statica - 2020/2021

Jan

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor Statica! TentamenTrainingen.nl organiseert in september een gratis Masterclass voor Statica die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.

In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van Statica te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Statica - Groep 1 - 2020/2021

Jan

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je tentamen Statica. Onze docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. De Powerpoint die wordt gebruikt tijdens de training wordt na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek