Universiteit Leiden
Rechtsgeleerdheid
Beginselen van de Democratische Rechtsstaat

Universiteit Universiteit Leiden Rechtsgeleerdheid Beginselen van de Democratische Rechtsstaat

Beginselen van de Democratische Rechtsstaat (hertentamen) - Groep 1

Thomas

In deze training word je in acht uur, verdeeld over twee lessen, door Thomas voorbereid op het hertentamen van Beginselen van de Democratische Rechtsstaat. Thomas is masterstudent Straf- en Strafprocesrecht, is Honours student en heeft het vak met een 9 gehaald. Tijdens de training bespreekt hij met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen op tentamenniveau. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een uitgebreide samenvatting in combinatie met oefenvragen. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal96.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale trainingshandleiding - Democratische Rechtsstaat

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal15.00

Hard Copy Beginselen van de Democratische Rechtsstaat- Universiteit Leiden

Hard Copy Beginselen van de Democratische Rechtsstaat.

  • Totaal0.00

Hard Copy Trainingshandleiding - Beginselen van de Democratische Rechtsstaat

Bestel hier de hard copy handleiding voor Beginselen van de Democratische Rechtsstaat. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten

die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training.


PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor.

Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.

De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00

Hard Copy Trainingshandleiding Universiteit Leiden Beginselen van de Democratische Rechtsstaat

Dit betreft de Hard Copy trainingshandleiding Beginselen van de Democratische Rechtsstaat.

  • Totaal0.00