Universiteit Leiden
Rechtsgeleerdheid
Onderneming en Recht

Universiteit Universiteit Leiden Rechtsgeleerdheid Onderneming en Recht

Eind toets Onderneming & Recht - Groep 1

Nienke

In deze training ga je in twee lessen van 6 uur met de docent aan de slag om de belangrijkste onderwerpen voor het tentamen van Onderneming en Recht te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen.


De focus bij deze training ligt op het oefenen met vragen op tentamenniveau. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. De training wordt vrij kort op het tentamen gepland, zodat je alle colleges gehad hebt wanneer je de laatste les hebt.


De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 15 personen, wat betekent dat er veel individuele aandacht zal zijn. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing, indien je deze training volgt met de training voor de tussentoets.

  • Totaal96.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Pre-order: Digitale trainingshandleiding - Onderneming en Recht (Tussentoets)

Bestel hier een digitale handleiding voor Onderneming en Recht. Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google

Drive.

  • Totaal20.00

Pre-order: Hard Copy trainingshandleiding - Onderneming en Recht (Tussentoets)

Dit betreft een PRE-ORDER! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


Bestel hier de hard copy handleiding voor Onderneming en Recht (Tussentoets). Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00