Universiteit Leiden
Geneeskunde
Sturing en Stofwisseling

Universiteit Universiteit Leiden Geneeskunde Sturing en Stofwisseling

Sturing en Stofwisseling - Hertentamen - Groep 1

Fleur

In deze BOOSTTRAINING wordt je in 3 uur voorbereid op het hertentamen Sturing en Stofwisseling. Tijdens de training wordt met jou en de groep de belangrijkste lesstof besproken. Ook is er in de training ruimte voor vragen waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan. Indien er een PowerPoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing

  • Totaal36.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding Sturing en Stofwisseling - Digitaal

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale versie die je niet kunt doorsturen of printen!


Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op bij je gegevens, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal30.00

Trainingshandleiding Sturing en Stofwisseling - Hardcopy

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan.


De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor.


De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00