Universiteit Leiden
Geneeskunde
Vraagstukken Borst en Nier

Universiteit Universiteit Leiden Geneeskunde Vraagstukken Borst en Nier

Digitale training Vraagstukken Borst en Nier - Hertentamen - Groep 1

Paul

In deze digitale training word je in 8 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op je hertentamen voor het vak Vraagstukken Borst en Nier.

Adam behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen.


Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


  • Totaal96.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel Vraagstukken Borst en Nier Eindtentamen

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof van het vak Vraagstukken Borst en Nier, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal20.00

Hardcopy tentamenbundel Vraagstukken Borst en Nier Eindtentamen

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van alle leerstof van het vak Vraagstukken Borst en Nier, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00