Universiteit Leiden
Psychologie
Psychologie en Wetenschap

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Psychologie en Wetenschap

Psychologie en Wetenschap (eindtentamen) - Groep 1

Thom

In deze training ga je in 3 lessen van 3 uur met Thom aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van dit vak te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. De les wordt in een logische volgorde opgebouwd aan de hand van onze trainingshandleiding, die je in les 1 zult krijgen. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 10 personen, wat betekent dat er veel ruimte is voor individuele aandacht.


Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Psychologie en Wetenschap (hertentamen) - Groep 1

Thom

In deze training ga je in 3 lessen van 3 uur met Thom aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van dit vak te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen.


De les wordt in een logische volgorde opgebouwd aan de hand van onze trainingshandleiding, die je in les 1 zult krijgen. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen.


De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 10 personen, wat betekent dat er veel ruimte is voor individuele aandacht. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek