Universiteit Leiden
Psychologie
Psychometrie

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Psychometrie

Psychometrie - Groep 1

Geiske

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor het vak Psychometrie.


Onze top docent Geiske behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een PowerPoint wordt gebruikt tijdens de training, wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Laatste plekken beschikbaar

Psychometrie - Marathon

Geiske

In deze marathon word je in 6 uur voorbereid op je tentamen voor het vak Psychometrie. Onze top docent Geiske behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Het is een dag waarop veel wordt geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Er is alle ruimte voor al je vragen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je tentamen.


In de groep is plek voor maximaal 25 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie niet van toepassing.

  • Totaal59.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek