Universiteit Leiden
Psychologie
Psychometrie

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Psychometrie

Psychometrie - Gratis Labyrint Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl [2020 - 2021]

Geiske

Tijdens de gratis Masterclass behandelt één van onze beste en top docent Geiske enkele lastige onderwerpen van het vak Psychometrie en oefent de docent samen met jou met het beantwoorden van vragen. De Masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met de Labyrint, waardoor Labyrint-leden gratis toegang hebben tot deze Masterclass.


De Masterclass is ideaal om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen en om tips op te doen van een ervaren docent, die je tijdens je eerste toets meteen zal helpen een beter resultaat te halen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Psychometrie - Groep 1 - Studiejaar 2020/2021

Geiske

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen.

Onze top docent Geiske behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een PowerPoint wordt gebruikt tijdens de training, wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Onze unieke 'niet gehaald, geld terug garantie' is voor deze training van toepassing.


  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Psychometrie - SPSS - Marathon - Studiejaar 2020/2021

Kyra

Moeite met SPSS? Geen probleem, wij kunnen je helpen! In een training van 6 uur helpt onze topdocent Kyra jou met SPSS. Gedurende de training zal ze belangrijke tips geven die jou op weg helpen naar een voldoende.


Houdt er wel rekening mee dat je voor deze training zelf een laptop met daarop SPSS mee moet brengen, deze kunnen wij helaas niet aanbieden. Op surfspot is SPSS vaak relatief goedkoop te verkrijgen. Voor deze training is de 'Niet gehaald, geld terug' garantie niet van toepassing.


  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek