Universiteit Leiden
Psychologie
Stress, Gezondheid en Ziekte

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Stress, Gezondheid en Ziekte

Digitale herkansingsmarathon Stress, Gezondheid en Ziekte

Demi

In deze digitale training word je in 6 uur voorbereid op je herkansingstentamen voor Stress, Gezondheid en Ziekte. Demi behandelt in deze marathon de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.

Bij deze marathon is geen digitale trainingshandleiding inbegrepen, je kan deze wel online bestellen voor een meerprijs van €15. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie niet van toepassing.

  • Totaal66.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Hard copy Trainingshandleiding Stress, Gezondheid, en Ziekte

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00

digitale handleiding Stress, Gezondheid en Ziekte

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd.

De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal20.00