Universiteit Leiden
Psychologie
Toetsende Statistiek

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Toetsende Statistiek

SPSS - Toetsende Statistiek - Groep 1

Geiske

Moeite met SPSS? Geen probleem, wij kunnen je helpen! In een training van 2 keer 3 uur helpt onze topdocent Geiske jou met SPSS. Geiske is zelf werkgroep docente geweest aan de Universiteit Leiden en weet dus precies hoe je SPSS kan halen. Gedurende de training zal ze belangrijke tips geven die jou op weg helpen naar een voldoende. Houdt er wel rekening mee dat je voor deze training zelf een laptop met daarop SPSS mee moet brengen, deze kunnen wij helaas niet aanbieden. Op surfspot is SPSS vaak relatief goedkoop te verkrijgen.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Toetsende Statistiek - Marathon - Groep 1

Geiske

In deze marathon word je in 6 uur voorbereid op je tentamen voor het vak Toetsende Statistiek. Onze top docent Geiske behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Het is een dag waarop veel wordt geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Er is alle ruimte voor al je vragen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je tentamen. In de groep is plek voor maximaal 25 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie niet van toepassing.  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Gratis Labyrint Masterclass - Toetsende Statistiek - powered by TentamenTrainingen.nl

Geiske


Tijdens de gratis Masterclass behandelt één van onze beste en top docent Geiske enkele lastige onderwerpen van het vak Toetsende Statistiek en oefent de docent samen met jou met het beantwoorden van vragen. De Masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met de Labyrint, waardoor Labyrint-leden gratis toegang hebben tot deze Masterclass. De Masterclass is ideaal om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen en om tips op te doen van een ervaren docent, die je tijdens je eerste toets meteen zal helpen een beter resultaat te halen.


  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Toetsende Statistiek - Groep 1

Geiske

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen.


Onze top docent Geiske behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een PowerPoint wordt gebruikt tijdens de training, wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek