Universiteit Leiden
Psychologie
Toetsende Statistiek

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Toetsende Statistiek

Toetsende Statistiek - Groep 1 - Studiejaar 2020/2021

Geiske

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen.

Onze top docent Geiske behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen.


Indien er een PowerPoint wordt gebruikt tijdens de training, wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Zodat er genoeg persoonlijke aandacht mogelijk is. Voor deze training is onze unieke ‘niet gehaald geld terug garantie’ van toepassing.


  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Toetsende Statistiek - SPSS - Studiejaar 2020/2021

Geiske

Moeite met SPSS? Geen probleem, wij kunnen je helpen! In een training van 2 keer 3 uur helpt onze topdocent Geiske jou met SPSS. Geiske is zelf werkgroep docente geweest aan de Universiteit Leiden en weet dus precies hoe je SPSS kan halen.


Gedurende de training zal ze belangrijke tips geven die jou op weg helpen naar een voldoende. Houdt er wel rekening mee dat je voor deze training zelf een laptop met daarop SPSS mee moet brengen, deze kunnen wij helaas niet aanbieden. Op surfspot is SPSS vaak relatief goedkoop te verkrijgen. Voor deze training geldt onze unieke ‘niet gehaald, geld terug garantie’ niet.


  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek