Universiteit Leiden
Rechtsgeleerdheid
Goederenrecht

Universiteit Universiteit Leiden Rechtsgeleerdheid Goederenrecht

Digitale training Goederenrecht - Groep 1

William

In deze training ga je aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van Goederenrecht te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. De focus bij deze training ligt op het oefenen met vragen op tentamenniveau. Deze training zal via Zoom worden gegeven.


De training wordt vrij kort op het tentamen gepland, zodat je alle colleges gehad hebt wanneer je de laatste les hebt.


De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 15 personen, wat betekent dat er veel individuele aandacht zal zijn. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing.

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Pre-order: Digitale trainingshandleiding - Goederenrecht

Bestel hier een digitale handleiding voor Goederenrecht. Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google

Drive.

  • Totaal25.00