Universiteit Leiden
Rechtsgeleerdheid
Goederenrecht

Universiteit Universiteit Leiden Rechtsgeleerdheid Goederenrecht

Goederenrecht (Hertentamen) - Groep 1

William

In deze training ga je met William in twee lessen van vier uur aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van Goederenrecht te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen.


De focus bij deze training ligt op het veel oefenen met vragen op tentamenniveau. Onze docent William is Masterstudent Civiel én Fiscaal recht en heeft deze training al enkele jaren met goede beoordelingen gegeven.


De training wordt vrij kort op het tentamen gepland, zodat je alle colleges gehad hebt wanneer je de laatste les hebt. De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 15 personen, wat betekent dat er veel individuele aandacht zal zijn.

Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing.

  • Totaal96.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale trainingshandleiding - Goederenrecht

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google

Drive.

  • Totaal25.00

Hard copy trainingshandleiding - Goederenrecht

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal25.00