Universiteit Utrecht
Psychologie
Persoonlijkheid en Gezondheid

Universiteit Universiteit Utrecht Psychologie Persoonlijkheid en Gezondheid

Persoonlijkheid en Gezondheid - Groep 1

Floor

In deze training word je in drie lessen van vier uur voorbereid op je tentamen. Je docent Floor behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt je vragen. Ook wordt veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij deze training ontvang je uiteraard de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Bovendien is de docent buiten de lesuren om te bereiken voor al je vragen.


Op deze training is onze 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing.  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Persoonlijkheid en Gezondheid - Herkansing - Groep 1

Floor

PEG tentamen niet gehaald? Niet getreurd! Tentamentrainingen.nl zorgt ervoor dat jij optimaal voorbereid de herkansing in gaat. In deze training word je in vier lessen van drie uur voorbereid op je tentamen. Je docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt je vragen. Ook wordt veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.

Bij deze training ontvang je uiteraard de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Bovendien is de docent buiten de lesuren om te bereiken voor al je vragen.


Op deze training is onze 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie van toepassing indien je ook de training voor het reguliere tentamen hebt gevolgd.


Let op: wanneer achteraf blijkt dat de planning die we gemaakt hebben je niet schikt, kijken we eerst samen of we de planning kunnen wijzigen. Lukt dat niet, dan mag je je kosteloos uitschrijven. Zodoende zit je dus niet aan een training vast waarvan de planning je niet schikt, maar heb je wel al de kans je plek veilig te stellen door nu te boeken

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek