Universiteit Utrecht
Rechtsgeleerdheid
1.1 Grondslagen van het Recht

Universiteit Universiteit Utrecht Rechtsgeleerdheid 1.1 Grondslagen van het Recht

Gratis Masterclass Grondslagen van het Recht (i.s.m. Lawbooks!)

Emy & Nicole

In deze gratis masterclass worden in twee uur enkele lastige onderwerpen behandeld van het vak Gronslagen van het Recht. Ook is er de mogelijkheid om alle vragen te stellen die je over het vak hebt. De masterclass wordt verzorgd door topdocenten Emy & Nicole, die zelf al meester in de rechten zijn. Naast de stof kunnen ze je ook allerlei tips geven over hoe je het best kunt studeren.


Wil je vier uur masterclass? Boek dan ook onze gratis masterclass voor Inleiding Staats- en Bestuursrecht. Beide masterclasses worden georganiseerd in samenwerking met Lawbooks. We raden je aan het boekje van Lawbooks mee te nemen naar de masterclass!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Grondslagen van Recht - Groep 1

Nicole

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Grondslagen van Recht. Onze docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Grondslagen van het Recht - Groep 1 (lawbooksbundel al aangeschaft)

Nicole

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Grondslagen van het Recht. Onze docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeldtentamenvragen. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Let op: bij deze groep ontvang je de lawbooksbundels niet.

  • Totaal129.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek