Universiteit Utrecht
Rechtsgeleerdheid
Inleiding Privaatrecht I: Verbintenissenrecht

Universiteit Universiteit Utrecht Rechtsgeleerdheid Inleiding Privaatrecht I: Verbintenissenrecht

Herkansing Inleiding Privaatrecht I: Verbintenissenrecht - Groep 1

Cheyenne

In deze training zal onze docente je klaarstomen voor de herkansing van Inleiding Privaatrecht I: verbintenissenrecht. De belangrijkste onderwerpen zullen hier besproken worden aan de hand van allerlei tentamenvragen. Zo kun je extra goed oefenen met de stof én hoe dit terugkomt op het tentamen. Het is daarnaast ook mogelijk om bij de docente aan te geven welke onderwerpen je lastig vond op het tentamen. Zo kunnen we je extra goed helpen met deze specifieke onderwerpen en de daarbij horende valkuilen. Aangezien er in deze training plek is voor 10 studenten, is er extra veel ruimte voor persoonlijke aandacht!


Let op (1): Het is ook mogelijk om onze trainingshandleiding van dit vak los te bestellen. Hier staat ook een overzicht van alle stof en verschillende tentamenvragen per week.

(2) de garantie regeling is slechts geldig indien je ook de negen-uurs training voor het eerste tentamen hebt gevolgd van dit vak.

  • Totaal49.00

Laatste plekken beschikbaar

Handleiding Inleiding Privaatrecht I: Verbintenissenrecht

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kan je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy handleiding. Je handleiding wordt na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00