Universiteit van Amsterdam
Biologie
Data Verzamelen en Analyseren

Universiteit Universiteit van Amsterdam Biologie Data Verzamelen en Analyseren

GRATIS Masterclass - Data Verzamelen en Analyseren

Geiske

Wil je het meeste halen uit je voorbereidingen voor het vak Data Verzamelen en Analyseren? Zou je graag eens willen meemaken om een training van ons te volgen? Tijdens de gratis Masterclass behandelt één van onze beste en top docent enkele lastige onderwerpen uit je eerste toets van Data Verzamelen en Analyseren, en oefent de docent samen met jou met het beantwoorden van vragen.De Masterclass is ideaal om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen en om tips op te doen van een ervaren docent, die je tijdens je eerste toets meteen zal helpen een beter resultaat te halen.Verzeker je plek en boeks snel de GRATIS Masterclass!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Data Verzamelen en Analyseren - Groep 1

Geiske

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op het tentamen van Data Verzamelen en Analyseren. Tijdens de training bespreekt de docent samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek