Universiteit van Amsterdam
Biomedische Wetenschappen
Basiswiskunde en Statistiek in de BMW

Universiteit Universiteit van Amsterdam Biomedische Wetenschappen Basiswiskunde en Statistiek in de BMW

Digitale training Basiswiskunde en Statistiek in de BMW - Groep 1

Pascal

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op het tentamen van Basiswiskunde en Statistiek in de BMW. Tijdens de training bespreekt de docent samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale trainingshandleiding Basiswiskunde en Statistiek in de BMW

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal30.00

PRE-ORDER Hard copy trainingshandleiding Basiswiskunde en Statistiek in de BMW

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00