Universiteit van Amsterdam
Biomedische Wetenschappen
Voortgezette Statistiek in de BMW

Universiteit Universiteit van Amsterdam Biomedische Wetenschappen Voortgezette Statistiek in de BMW

GRATIS Masterclass - Voortgezette Statistiek in de BMW

Hicham

Wil je het meeste halen uit je voorbereidingen voor Voortgezette Statistiek in de BMW? Zou je graag eens willen meemaken om een training van ons te volgen? Tijdens de gratis Masterclass behandelt één van onze beste en top docent enkele lastige onderwerpen uit je eerste toets van Voortgezette Statistiek in de BWM, en oefent de docent samen met jou met het beantwoorden van vragen.De Masterclass is ideaal om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen en om tips op te doen van een ervaren docent, die je tijdens je eerste toets meteen zal helpen een beter resultaat te halen.Verzeker je plek en boeks snel de GRATIS Masterclass!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Voortgezette Statistiek in de BMW - Groep 1

Hicham

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op het tentamen van Voortgezette Statistiek in de BMW. Tijdens de training bespreekt de docent samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale Trainingshandleiding Voortgezette Statistiek in de BWM

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal25.00

PRE-ORDER Hard Copy Trainingshandleiding Voortgezette Statistiek in de BMW

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00