Universiteit van Amsterdam
Communication Science
Statistische Modellen voor Communicatieonderzoek

Universiteit Universiteit van Amsterdam Communication Science Statistische Modellen voor Communicatieonderzoek

Digitale training - Statistische Modellen voor Communicatieonderzoek - Herkansing - Groep 1 – Nederlands

Pascal

LET OP: Dit is een Engelstalige training.


In deze digitale training word je in 6 uur voorbereid op je (her)tentamen voor Statistische Modellen voor Communicatieonderzoek.


De leraar behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 30 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing als je lid bent van Mercurius.


  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE ORDER - Digitale trainingshandleiding - Statistische Modellen voor Communicatieonderzoek

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


LET OP: dit betreft een Engelstalige handleiding. In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


  • Totaal20.00

PRE-ORDER Hard copy trainingshandleiding - Statistische Modellen voor Communicatieonderzoek

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00