Universiteit van Amsterdam
Geneeskunde
1.1: OVV-1

Universiteit Universiteit van Amsterdam Geneeskunde 1.1: OVV-1

OVV-1 - Gratis MFAS Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Arjen

Wil je het meeste halen uit je deeltoets voorbereidingen voor OVV-1? Zou je graag eens willen meemaken om een training van ons te volgen? Tijdens de gratis Masterclass behandelt één van onze beste en top docent enkele lastige onderwerpen uit je eerste toets van OVV-1, en oefent de docent samen met jou met het beantwoorden van vragen.


De Masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met de MFAS, waardoor MFAS-leden gratis toegang hebben tot deze Masterclass. De Masterclass is ideaal om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen en om tips op te doen van een ervaren docent, die je tijdens je eerste toets meteen zal helpen een beter resultaat te halen.


Verzeker je plek en boeks snel de GRATIS Masterclass

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Ontwikkeling, Voortplanting en Veroudering 1 - Deeltoets - Groep 1 - 2020/2021

Arjen

LET OP! Deze training is voor 2020/2021!


In deze training word je in 8 uur klaargestoomd voor het deeltentamen van OVV-1. Je docent Arjen werkt al jaren voor TentamenTrainingen en heeft bijna alle vakken al gegeven. Naast het lesgeven is hij bezig met zijn coschap.


Tijdens de training behandelt Arjen de belangrijkste concepten en beantwoordt je vragen. Ook wordt veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij deze training ontvang je uiteraard de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Bovendien is de docent buiten de lesuren om te bereiken voor al je vragen. In deze groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Op deze training is onze 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing voor leden van MFAS.

  • Totaal96.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek